marți, 7 mai 2013

Hotel Blue Dream Palace Grecia, Thassos

Descriere Hotel Blue Dream Palace

Hotelul Blue Dream Palace 4* este construit in zona cea mai exclusivista din insula Thassos, pe plaja Trypiti din Limenaria. Hotelul este foarte cunoscut datorita serviciilor excelente si a luxului discret combinat cu autenticitatea calitatii si este unul dintre cele mai bune hoteluri din Thassos.
Hotelul Blue Dream Palace este astfel construit incat toate camerele au vedere la mare.
Distanta de plaja: 10 m;
Distanta de port: 20 km;
Distanta de cel mai apropiat oras/.sat: 3 km.

Facilitati Blue Dream Palace

Hotelul Blue Dream Palace pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 h, room service 24 h, 2 lifturi, sezlonguri si umbrele pe plaja, DVD Player de inchiriat, aer conditionat in zonele publice, Internet wireless, camera de bagaje, restaurant (specific mediteranean, grecesc, international), parcare, minimarket, doua piscine exterioare, o piscina interioara cu jacuzzi, umbrele si sezlonguri la piscine, taverna pe plaja, lobby bar, bar la piscina, 2 locuri de joaca, camera de joaca, teren de tenis, volei pe plaja, hammam, masaj, 

Camere Blue Dream Palace

Blue Dream Palace are urmatoarele tipuri de camere: Superior, Junior suite, Executive suite, Junior suite cu piscina privata, Senior suite.
Camera dubla Superior are 28 mp, are pat dublu si canapea si terasa si dispune de urmatoarele dotari: TV LCD, DVD/CD/MP3 player, aer conditionat, telefon, frigider, seif (contra cost), feon, baie cu dus sau cada.
Junior suite are o suprafata de 35-40 mp si este format din doua camere.
Executive Suite are o suprafata de 45 mp, are jacuzzi pe terasa, este format din doua dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu doua paturi), doua bai, living, balcon foarte mare.
Junior suite cu piscina privata are in plus si o cada cu hidromasaj in camera.

Masa

Demipensiune, pensiune completa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu