marți, 7 mai 2013

Hotel Atrium Grecia, Thassos

Descriere Hotel

Hotelul Atrium 4* este localizat la 600 m de satul Potos si la 42 km de orasul Limenas, principalul port din insula. Zona Potos este cunoscuta mai ales pentru plajele sale frumoase si este foarte populara printre turistii tineri, deoarece gasesc nenumarate posibilitati de distractie in Potos: stradute inguste cu magazine si baruri, unde savureaza un concktail dupa o zi de plaja.

Facilitati

Hotelul Atrium este plasat chiar pe plaja si ofera facilitati multiple pentru petrecerea timpului liber: 2 piscine, sala de fitness, sauna, tenis de masa, sezlonguri la piscine si pe plaja (contra cost), sporturi de apa, Internet wireless, inchiriere biciclete, receptie 24 h, parcare, doctor (la cerere).
Hotelul Atrium este un hotel orientat catre familii, de aceea ofera multe facilitati si pentru cei mici: piscina, loc de joaca, servciu de babysitting (la cerere, contra cost).

Camere

Hotelul Atrium are urmatoarele tipuri de camere: duble (twin), family suites, family maisonettes, superior maisonettes, executive maisonettes.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, seif, feon, Internet wi-fi gratuit.

Masa

Demipensiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu