marți, 7 mai 2013

Hotel Makedon Grecia, Thassos

Descriere Hotel

Hotelul Makedon 3* este situat in centrul orasului Limenas, departe de agitatia si zgomotul centrului comercial, dar la numai 5 minute de mers pe jos de acesta, la mai putin de 300 m de port, intre cele doua plaje de nisip ale orasului.
Foarte aproape de hotel (aprox. 500m) se afla zona de supermarketuri, restaurante, chioscuri de ziare si alte puncte de interes.

Facilitati

Hotelul Makedon va pune la dispozitie parcare privata, biciclete si seif la receptie, gradina cu loc de joaca pentru copii, piscina cu jacuzzi si zona pentru copii, mic dejun delicios sub forma de bufet care include produse de casa cum ar fi marmelade, prajituri si placinte. La cerere puteti beneficia de patut pentru copii, servicii de baby-sitter, de doctor, servicii de spalatorie-curatatorie si de fier si masa de calcat.

Camere

Hotelul Makedon are urmatoarele tipuri de camere: 8 Camere duble (pat dublu sau 2 paturi simple), 7 Camere triple A (pat dublu + fotoliu extensibil într-un pat simplu), 1 Cameră tripla B (pat dublu + pat simplu). Serviciile de curatenie se efectueaza zilnic in afara de duminica. Lenjeria se schimba de doua ori pe saptamana.
Toate cele 26 de camere au balcon spatios, baie proprie, internet wireless, 2 canale cu muzica, TV, aer conditionat, frigider, uscator de par si produse de toaleta personalizate. Unele camere au vedere la piscina, altele catre gradina hotelului si catre munte, altele au vedere catre oras.

Masa

Mic dejun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu