marți, 7 mai 2013

Hotel Makryammos Bungalows Grecia, Thassos

Descriere Hotel

Hotelul Makryammos Bungalows este deschis din luna mai pana in luna octombrie, se afla inconjurat de padure, are un teritoriu de 30 de acri, care se intinde pana la mare, in statiunea Makryammos. Complexul este format din 40 de bungalowuri si 206 camere (standard si Superior), toate cu vedere la mare.
Toate bungalowurile si celelalte cladiri au fost construite folosind resurse naturale ale insulei si sunt inconjurate de padurea Makryammos si de gradinile hotelului, imbogatite in fiecare an cu plante noi.

Facilitati

In cladirea principala se afla receptia, minimarket si este conectata cu restaurantul principal Diskouri si barul Nimphes. Oaspetii au la dispozitie si conexiune la Internet, presa internationala si magazin cu tigari.
Langa cladirea principala se afla plaja, piscina cu apa dulce si miniclubul. Pe plaja exista barul Ammos si restaurantul a la carte Sirens.
Hotelul Makryammos Bungalows mai ofera oaspetilor sai parcare si serviciu medical la cerere.

Camere

Camerele duble standard au o suprafata de 30 mp, iar cladirile in care se afla sunt la 100-250 m de plaja. Sunt decorate in stil minimalist, scandinavic si dispun de: terasa amenajata, podea de marmura, baie cu cada, aer conditionat, frigider, feon, seif eletronic, telefon, TV satelit.
Camerele Standard Family au 40 mp si sunt compuse din doua camere.
Camerele duble Superior au o suprafata de 30 mp, vedere la piscina sau la mare si se afla la distante de pana in 100 m de plaja. Au aceleasi dotari ca si camera standard.
Camerele Superior Family au 40 mp si sunt compuse din doua camere, se afla la distante de pana in 100 m de plaja..

Masa

Demipensiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu