vineri, 12 aprilie 2013

Parcul acvativ Faliraki - insula Rhodos

Parcul acvatic Faliraki este cel mai mare parc din Europa, fiind un loc de distractie pentru persoanele de toate varstele.
Este situat in partea estica a Insulei, la 12 km distanta de centrul orasului Rodos si este deschis din mai pana in octombrie.

Este un parc minunat dotat cu toate utilitatile si jocurile. Aici veti gasi tot felul de surprize, cum ar fi tobogane Kamikaze, o nava pirat care doar asteapta sa fie explorata, piscine cu valuri, rauri lenese, gauri negre si multe altele. In timp ce va bucurati de jocurile de apa, salvatori cu experienta vegheaza ceas de ceas pentru siguranta dumneavoastra. Parcul este deschis de la 9.30 dimineata pana seara la ora 7. El se gaseste pe plaja din Faliraki si exista si autobuze pentru transportul din Rhodos in Faliraki si inapoi. Exista de asemenea un mare spatiu de parcare in afara parcului. Animalele de companie nu au acces in parc. Aici mai gasiti snack bar, magazin de suveniruri si dusuri.



Waterpark Faliraki ofera 4 tipuri de distractii:
-Thrill Rides (destinate amatorilor de senzatii tari): Turbo Rides, Kamikaze, Free Fall
-Multi Rides: Rafting Slide (slide cu multe spirale), Multi Slide (slide unde se pot intrece mai multe persoane), Black Hole (slide prin tuburi), Giand Slide.
-Taking it Easy (pentru relaxare si tonifiere): Lazy River (un rau de 230 m lungime), Wave Pool (piscine cu valuri si curenti), Aqua Gym (piscine pentru exercitii si vibro-masaj)
-Kids Only (destinate exclusiv copiilor): Wet Bubble, Tipping Bucket, Funny Brige, Tarzan Pool, Pirate Ship.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu